top of page
  • Foto del escritorPötstot

Menús de Nadal sense gluten


Ha arribat desembre! Mes de retrobamets, reunions, celebracions... i els grans àpats de Nadal! A Pötstot ja tenim disponibles els Menús de Nadal sense gluten, en els quals tots els nostres plats són aptes per a celíacs, sense risc de contaminació creuada.


Hem dissenyat tres menús de Nadal sense gluten, per a què podeu gaudir tots al voltant de la mateixa taula perquè, creiue-nos, ens han quedat uns plats per a llepar-se els dits. A més a més, seguint la nostra línia gastronòmica, la nostra proposta nadalenca tampoc té productes de procedència animal.


Si voleu saber més sobre els nostres menús de Nadal sense gluten i vegans, aquí us ho expliquem tot.




Menús de Nadal sense gluten a Barcelona


Per a grups a partir de 6 persones, hem preparat tres Menús de Nadal: Melchior (28€), Gaspar (30€) i Baltazar (32€), que podeu consultar detalladament aquí.

El nostre equip de cuina ha dissenyat aquests menús amb nous plats amb un toc hivernal, reversionant clàssics de la gastronomia nadalenca catalana com la sopa de galets, els canelons o el Wellington que, per suposat, és vegà.


Us volem encandilar amb altres elaboracions, com el pastís royal de cigrons, la polenta cremosa amb bolets, la crema de Nadal de carbassa i fonoll...


Als Menús de Nadal us hem volgut sorprendre amb les postres, que no poden faltar a cap reunió festiva. Mousse de xocolata amb maracuyà i nous de Macadàmia garrapinyades o Fruites del bosc flambejades al brandy amb sorbet de vainilla són algunes de les nostres noves propostes que esperem gaudiu i us deixin amb molt bon sabor de boca als vostres dinars o sopars de Nadal.



Ingredients de qualitat


Com tota la nostra carta, els plats dels Menús de Nadal sense gluten estan elaborats amb ingredients de màxima qualitat i matèries primes nobles. Per aquest mateix motiu, us demanem que les reserves per aquests menús es facin, almenys, amb 6 dies d'antelació, i que ens informeu quins plats demanareu. D'aquesta manera, podrem oferir-vos un servei a l'alçada del que us mereixeu.


Estem desitjant ser testimonis de les vostres trobades nadalenques i res ens fa més il·lusió que passar el nostre primer Nadal amb vosaltres. Recordeu que podeu escriure'ns per a consultar qualsevol dubte a hello@potstot.com. Us hi esperem!







Pötstot es un nuevo restaurante cerca de la Sagrada Familia con una carta 100% vegana,

sin gluten y sin lactosa. Cuenta con terraza con vistas al templo y comedor interior. En su

carta ofrece platos para picar, entrantes, platos principales y arroces, sin olvidarse de

deliciosos postres. Sus platos están disponibles para llevar y degustar en cualquier sitio y,

por supuesto, todo su packaging es respetuoso con el medio ambiente, evitando plásticos

de un solo uso. www.potstot.com

bottom of page